Küszöb

Autó küszöb választás, vásárlás onlineA küszöbök az autó tartószerkezetének részei. Korróziónak és mechanikai behatásoknak vannak kitéve. Emellett deformálódhatnak is, amíg az autót emelik. Az oldalsó küszöböt azonnal ki kell cserélni, ha korrózió vagy ütközés okozta sérülés nyomait látja rajta. A küszöb cseréje akkor szükséges, ha korrózió vagy ütközés miatt sérült. Sok autóban a küszöb a karosszéria támasztó eleme, és cseréjéhez szigorú szabályok és eljárások betartása szükséges.

Hogyan lehet eltávolítani a küszöböt?

A sérült küszöböt ki kell vágni az autó karosszériájából úgy,hogy az új elem pontosan illeszkedjen a rossz darab helyére.

Hogyan lehet felszerelni egy új küszöböt?

Az új küszöböt hegesztéssel rögzítik a régi helyére,a zárt részeket kezelni kell a korrózió ellen,a külső részét pedig festeni kell az aktuális színre.

A küszöbnek két része van, külső és belső.

Leggyakrabban a külső rész szokott korrodálódni, ezért a külső elem cseréjekor meg kell vizsgálni a belső küszöböt is,mert ez fontos merevítő eleme a karosszériának,és egy esetleges baleset során gyengíti a kocsiszekrény merevségét.

A javított küszöböt vagy küszöbrészt a hegesztés után, ha szükséges gittelni, majd festeni kell a rozsdásodás elleni védelem érdekében.

A javító elemek több márkában megtalálhatóak cégünknél a legtöbb típushoz. Legkeresettebb márkák: Klokkerholm, Van Wezel, Blic, QWP, Jesselai, Prasco

Ezek mind után gyártott márkák,amelyek minősége közel sincs a gyáriéhoz, ezért amíg csak lehet, vigyázzunk autónk alvázvédelmére,ezzel meghosszabbíthatjuk autónk küszöbjeinek és egyéb karosszériaelemeinek élettartamát.

Ha új küszöböt keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

kosár Küszöb keresése autótípus szerint itt

kosár Karosszéria elemek kereső itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más karosszéria alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!