Vissza

Klímahűtő


Klímahűtő választás, vásárlás onlineA klímahűtő, másnéven klímakondenzátor feladata, hogy a gázhalmazállapotú, forró, nagynyomású hűtőközeget lehűtve folyékony halmazállapotúvá alakítsa. A klímahűtő az autó elejében, a motortérben található, általában egyéb hőcserélőkhöz van csatlakoztatva.

Előforduló hiba lehet, hogy kilyukad a hűtőrendszer hőcserélője, mert valami nekicsapódik, pl. kő.
Meghibásodhat attól is, hogy nagyon elszennyeződött, ekkor ki kell tisztítani.
Ha elindítjuk a motort, alapjáraton hagyjuk menni, érintsük meg a klíma hűtőt és az alsó csövet kézzel. Ha a hőfokuk nem változik, valószínűleg a hűtő el van tömődve.
A klímahűtő cserekor érdemes az egész rendszert átnézetni, feltöltetni és kitisztíttatani.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Ava Quality Cooling, Behr, Citroen, Cool4you, Dasis, Delphi, Denso, Deus, Era, Geri, Hart, Hella, Japanparts, Klitech, Koyorad, Loro, Magneti Marelli, Mahle, Maxgear, Metzger, Nissens, Nrf, Opel, Polcar, Psa, QWP, Repstar, Skoda, Srline, Thermotec, Vag group, Valeo, Van Wezel, Vemo Vacio, Waeco legmagasabb minőségű klímahűtők, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha klímahűtőt keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Klímahűtő, kondenzátor keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában további hűtőrendszer és alkatrészei megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!