Kipufogó bilincs

Kipufogó bilincs választás, vásárlás onlineAz autó kipufogó rendszere felelős azért, hogy a motor által elégetett végterméket, a kipufogógázt a levegőbe jutassa. A kipufogó rendszer a kipufogó dobból, kipufogó csőből, rezgéscsillapító flexibilis csőből, rögzítő gumikból valamint kipufogó bilincsből áll. A kipufogó bilincs feladata, hogy a kipufogó dobot a kipufogó csövekhez vagy egymáshoz, illetve az autó alvázához rögzítse. Fontos, hogy megfelelő, pontos és oldható kötés biztosítsa a kipufogó alkatrészek illeszkedését, mert a nem megfelelő rögzítés kihathat az autó működésére. A nem megfelelően működő kipufogó rendszer befolyásolja a motor működését és rontja annak teljesítményét.

Cégünk több mint harminc éve forgalmazza az olyan kipufogó alkatrész gyártók termékeit, mint például a Bosal, Walker, MTS, Asso, Imasaf, Ernst, Eberspaecher, Autopartner, HJS, Fischer Automotive One, Klarius.

Ha kipufogó bilincset keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

kosár Kipufogó bilincs keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más kipufogó alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!