Vissza

Kerékcsapágy


Kerékcsapágy választás, vásárlás onlineKerékcsapágy szerepe az autóban, hogy megfelelő a lehető legkisebb súrlódást biztosítson a kerékagy és az autókerék között, így az autó legkönnyebben mozogjon az úttesten. Gyakorlatilag ez az alkatrész a felelős az autó súlyának a mozgatásában. Fontos szerepe van a csapágy belsejében elhelyezkedő görgőknek, ezekre a görgőkre óriási erőhatások hatnak főleg kanyarodáskor. A kerékcsapágyak élettartamát a külső hatások, mint például az útminőség nagyban befolyásolhatja. Ha szennyeződés éri, mint például víz, por vagy egyéb szennyeződés bejut a csapágy görgőkhöz, vagy a benne található zsír kicsapódik úgy annak élettartama lerövidül. Ha a csapágy meghibásodik, hangos, morgó, búgó hangjelenség jelzi, hogy probléma van vele. A ma gyártott csapágyak zárt rendszerűek feltöltve kenőanyaggal, így hosszú élettartamot garantálnak. A modern autógyártásban követelmény, ABS blokkolásgátló, ezekben a csapágyakban, a biztonsági előíráshoz elengedhetetlen az ABS-hez tartozó alkatrészek vannak beépítve.A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a 4 Ride, ABS, Ashika, Automega, Bendix, Blue Print, Borg&Deck, Borsehung, Breda, BTA, Bugiad, Cempol, Corteco, CX Automotive, Dayco, Diesel Technic, Ebi Bearings, Emerre, Fag, Febest, Febi, Flennor, Force, Ford, GSP, Hart, Hyundai, IJS Group, Iveco, Jakoparts, Japanparts, JPN, Kamoka, Kavo Parts, Kia, Kraft, Lada, Lucas, Magma, Mapco, Maxgear, Mercedes-Benz, Metzger, Meyle, Mitsubishi, Moog, National, Nipparts, NK, NTY, Optimal, Ossca, Oyoda, PSA, QH, QWP, Renault, Ruville, Sampa, SKF, Skoda, SKV Germany, SNR, Starline, STS, Suzuki, Swag, Timken, Topran, Tourmax, Triscan, Trucktec, Vag Group, Vemo Vaico, Vicma, Yato, a legmagasabb minőségű kerékcsapágyak és kerékcsapágy készletek, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha kerékcsapágyat, kerékcsapágy készletet keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Kerékcsapágy keresése autótípus szerint itt

 Kerékcsapágy készlet keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában további futómű és kormányzás alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!