Kerékcsapágy

Kerékcsapágy választás, vásárlás onlineKerékcsapágy szerepe az autóban, hogy megfelelő a lehető legkisebb súrlódást biztosítson a kerékagy és az autókerék között, így az autó legkönnyebben mozogjon az úttesten. Gyakorlatilag ez az alkatrész a felelős az autó súlyának a mozgatásában. Fontos szerepe van a csapágy belsejében elhelyezkedő görgőknek, ezekre a görgőkre óriási erőhatások hatnak főleg kanyarodáskor. A kerékcsapágyak élettartamát a külső hatások, mint például az útminőség nagyban befolyásolhatja. Ha szennyeződés éri, mint például víz, por vagy egyéb szennyeződés bejut a csapágy görgőkhöz, vagy a benne található zsír kicsapódik úgy annak élettartama lerövidül. Ha a csapágy meghibásodik, hangos, morgó, búgó hangjelenség jelzi, hogy probléma van vele. A ma gyártott csapágyak zárt rendszerűek feltöltve kenőanyaggal, így hosszú élettartamot garantálnak. A modern autógyártásban követelmény, ABS blokkolásgátló, ezekben a csapágyakban, a biztonsági előíráshoz elengedhetetlen az ABS-hez tartozó alkatrészek vannak beépítve.Kerékcsapágy gyártók: Cégünk több mint 30 éves múltra tekint vissza a kerékcsapágyak forgalmazásában, így nem kisebb gyártók termékeit forgalmazzuk, mint például az SKF, Moog, Optimal, Maxgear, Febest, GSP, FAG, NK, Meyle, Ruvile, SNR, ABS, Trucktec, Swag, Febi, QWP, Triscan, Japanparts, Nipparts, Jakoparts, Blue Print, Ashika, JPN, OYODO, NTY

Ha kerékcsapágyat keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

kosár Kerékcsapágy keresése autótípus szerint itt

kosár Kerékcsapágy készlet keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában további futómű és kormányzás alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!