Vissza

Karosszéria javító gitt


Karosszéria javító gitt választás, vásárlás onlineA gitt a karosszéria hibáinak javítására, kitöltésére szolgáló két komponensű, kenhető ragasztóanyag, amit kikeményedve a kívánt formára csiszolhatunk.

A gépjárműiparban több féle gitt létezik:

  • Üvegszálas gitt: üvegszálakkal kevert gitt, kiváló tapadó és tömítő képességű. Könnyen csiszolható rozsdás felületek javítására használjuk.
  • Simító gitt: Ez a nitrocellulóz alapú gitt tökéletesen alkalmas a befejező simítások elvégzésére, kisebb egyenetlenségek kitöltésére. Gyorsan szárad, kitűnően csiszolható és festhető.
  • Szórógitt: Fokozottan rozsdaálló szórt tömítő anyag. Rozsdásodás okozta felületi egyenetlenségekre. Fára is alkalmas.
  • Finom gitt: Ez a gitt ellenáll a rezgéseknek, valamint jó hőtűrő képességgel rendelkezik. Fémre és műanyagra egyaránt használható.
  • Fémes gitt: Különösen nagy feszítőerőnek kitett fémek javítására alkalmas. Önterülő hatásának és alumínium szemcséinek köszönhetően egyszerűen alkalmazható és jól megmunkálható.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a Chamäleon, Motip, Turtle Wax, a legmagasabb minőségű karosszéria javító gittek, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha karosszéria javító gittet keres autójához, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

Karosszéria javító gittek keresése itt

Karosszéria javító finom gittek keresése itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más kiegészítő termékek, tömítő és ragasztó termékek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!