Karosszéria javító gitt

Karosszéria javító gitt választás, vásárlás onlineA gitt a karosszéria hibáinak javítására, kitöltésére szolgáló két komponensű, kenhető ragasztóanyag, amit kikeményedve a kívánt formára csiszolhatunk.

A gépjárműiparban több féle gitt létezik:

  • Üvegszálas gitt: üvegszálakkal kevert gitt, kiváló tapadó és tömítő képességű. Könnyen csiszolható rozsdás felületek javítására használjuk.
  • Simító gitt: Ez a nitrocellulóz alapú gitt tökéletesen alkalmas a befejező simítások elvégzésére, kisebb egyenetlenségek kitöltésére. Gyorsan szárad , kitűnően csiszolható és festhető.
  • Szórógitt: Fokozottan rozsdaálló szórt tömítő anyag. Rozsdásodás okozta felületi egyenetlenségekre. Fára is alkalmas.
  • Finom gitt: Ez a gitt ellenáll a rezgéseknek, valamint jó hőtűrő képességgel rendelkezik.  Fémre és műanyagra egyaránt használható.
  • Fémes gitt: Különösen nagy feszítőerőnek kitett fémek javítására alkalmas.  Önterülő hatásának és alumínium szemcséinek köszönhetően egyszerűen alkalmazható és jól megmunkálható.

Cégünk kínálatában a finom gitt és üvegszálas gitt Motip márkában érhetőek el üzleteinkben, valamint webáruházunkban.

Ha karosszéria javító gittet keres autójához, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más tömítő és ragasztó termékek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!