Vissza

Karceltávolító


Autó karceltávolító választás, vásárlás onlineElőfordult már, hogy autómosás után, miután áttöröltük autónk egy mikroszálas ronggyal az autót felbukkannak a kisebb karcolások, horzsolások? Van egy jó hírünk, ezek könnyen orvosolhatóak karceltávolító pasztával.

A karceltávolító segítségével eltávolíthatjuk a kisebb-nagyobb karcolásokat a karosszériáról, anélkül, hogy fel kellene keresnünk egy autófényezőt. Ezt több féle módon is elvégezhetjük.

Akár egy ronggyal is meg lehet próbálni, a karceltávolító paszta segítségével, a karcolt felületen kör-körös mozdulatokkal eltűntetni az apróbb horzsolásokat.

A polírozó szett segítségével egyszerűbb dolgunk van, mert a készletben a több féle pasztán kívül több féle korongot is kapunk, ezek különböző finomságúak és fúrógépbe foghatóak, így sokkal könnyebb a karceltávolítás mint egy darab ronggyal.

A polírozást óvatosan kell végezni, mert a karcokkal együtt a festékréteget is könnyen eltüntethetjük autónkról, ugyanis a karceltávolító paszta egy finom csiszolópaszta, ami elsősorban a lakkréteget vékonyítja és ezáltal eltünteti a kisebb, nem túl mély karcolásokat.

A karceltávolító paszta használható a karosszérián kívül az üvegekre és a lámpákra is, a lámpára való használata után egy védőlakk réteg felvitele ajánlott, hogy a búra ne mattuljon vissza az UV fénytől.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a K2, Motul, Motip, Pro Seal, Sheron, Sonax, Turtle Wax, a legmagasabb minőségű karceltávolítók, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha karceltávolítót keres autójához, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Egyéb autó karceltávolító keresés itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más autóápolási termékek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!