Vissza

Cégünkről

Autó Centrál – Autóalkatrészt továbbra is a szakértőktől!

Cégünket 1986-ban id. Kiss Béla alapította mint családi vállalkozást, feleségével és két fiával. A Szeged belvárosában, a Szt. István téren nyitott autóalkatrész szaküzletben kezdetben csak KGST gyártmányú autók számára forgalmaztunk alkatrészeket. Kínálatunkat 1992-ben bővítettük a nyugati és japán típusok alkatrészeivel.
1994-től a Bárdi Autó Csongrád megyei képviseletét láttuk el.

1996 óta szolgáltatásainkat kiterjesztettük az alkatrészek házhoz szállítására egész Csongrád megye területén.
2006-ban Szegeden az Algyői úton 1000m2 alapterületű üzletközpontot nyitottunk, amelyhez egy jól felszerelt, teljes körű szerviz lebonyolítására alkalmas autószerelő műhely is tartozik. Termékkínálatunkat a személygépkocsi alkatrészeken túl, tehergépjárművek alkatrészeivel, autóápolási, biztonságtechnikai kiegészítőkkel is bővítettük.  

Fejlődési folyamataink következő állomása a függetlenedés a BÁRDI autótól mely nagyobb lehetőségeket és rugalmasabb ügyfélkapcsolatot jelent az Autócentrál és ügyfelei számára. Tanulva az erősségeikből okulva az esetleges hibákból  tiszta stratégiai elképzeléseink középpontjában nálunk a csongrádi régió vevői állnak, mely a 26 éves működésünk adta előnyökkel korrekt kiszámítható működéssel, szakértelemmel szolgálja továbbra is partereink igényeit.

- Legfontosabbnak tartjuk a pontos időbeni kiszolgálást
- Kategóriájában a legversenyképesebb ÁRAK átadását
- Prémium kategóriás világmárkák forgalmazását a lehető legalacsonyabb áron

Mi különböztet meg minket?

- Széles termék szortiment
- Termékeink megbízható minősége
- Szaktanácsadás
- Hosszú távú partneri kapcsolat
- Megbízhatóság
- Optimális ár-érték arány