Hardy tárcsa

Hardy tárcsa választás, vásárlás onlineMás néven Juboflex tengelykapcsolónak nevezik. A hátsókerék meghajtású autók (mint pl.: a BMW, Mercedesvagy a Lada), a kardántengely segítségével a motortól az autó hátsó tengelyéhez juttatja a hajtást.

A hardy tárcsát sok területen használják kardáncsukló helyett. Egy gumiból készült rugalmas tárcsáról van szó, ami lehetővé teszi a rugalmas kapcsolatot a hajtásban.

A rugalmas guminak köszönhetően nagy szögeltérésre képes és kiválóan csillapítja a lökésszerű igénybevételeket.

A gumilapon hat darab perselyezett furat található, ezekhez rögzítik 60°-ban elforgatott helyzetben a kapcsoló feleket. A rögzítési pontok közötti gumilap képes eltűrni 1-2°-os szögeltérést a tengelyek között, valamint a tengelyirányban terjedő rezgéseket is csillapítja.

Ha hardy tárcsát keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

kosár Hardy tárcsa keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más Erőátviteli, kardán és féltengely alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!