Vissza

Főtengely fordulatszám jeladó


Főtengely fordulatszám jeladó választás, vásárlás onlineA fordulatszám/sebesség jeladó nem minden autóban van, ez nem kötelező kellék, csak nekünk nyújt tájékoztató jellegű információkat.
Ez a műszer a motor főtengelyének percenkénti fordulatszámát méri, ez megkönnyíti a sebesség váltás ideális fordulatszámon történő végrehajtását.
A régebbi autóknál a gyújtás elosztóról vették a jelet ezek a műszerek, ma már a fejlettebb technikának köszönhetően ez többek között a főtengely holtpont jeladó feladata.
A legtöbb autó típusban analóg fordulatszám mérő van, de néhány típusban előfordul digitális kijelzőn is.
Napjaink autóiban az egész műszer egység teljesen digitális így a fordulatszám mérő is.
Legtöbb esetben az analóg fordulatszám mérők számlapján fel van tüntetve, hogy hogyan kell értelmezni a számozást, például 1/min x100 vagy 1/min x1000. A skálázásra nincs külön előírás, ez a gyártókon múlik.
A benzines és dízel autóknál nem egyformák ezek a műszerek, a skálázásukban van eltérés, a dízel motorok kisebb fordulatszámon üzemelnek, mint a benzines motorok ezért nincs akkora fordulattartomány megadva. Például egy benzines motor maximális fordulatszáma elérheti 6-8.000 fordulat/perces fordulatszámot, addig egy dízel motor maximális fordulatszáma 4-6.000 ford./perc.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Autlog, Automega, Beru, Blue Print, BMW, Borsehung, Bosch, Bremi, Bugiad, Chrysler, Delphi, Eps, Era, Facet, Fae, Febi, Fiat, Ford, Hart, Hella, Hoffer, Hüco-Hitachi, Hyundai, Impergom, Intermotor, Iveco, Jakoparts, Japanparts, Jeep, JPN, Kamoka, Kia, Loro, Magneti Marelli, Maxgear, Meat&Doria, Mercedes-Benz, Metzger, Meyle, Mitsubishi, Mobiletron, NGK, Nissan, Nty, Opel, Optimal, Psa, Renault, Skoda, SKV Germany, Swag, Topran, Triscan, Trucktec, Vag Group, Valeo, Vdo, Vemo Vaico, Volvo, Würtemberg, a legmagasabb minőségű főtengely holtpont jeladók és sebesség/fordulatszám jeladók, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha fordulatszám jeladót vagy főtengely holtpont jeladót keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Sebesség/fordulatszám jeladó keresése autótípus szerint itt

 Főtengely holtpont jeladó keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában további kapcsolók és jeladók is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!