Feszültség szabályzó

Feszültség szabályzó választás, vásárlás onlineA feszültségszabályozó vezérli a generátor kimeneti feszültségét az akkumulátor előre beállított töltési feszültségének fenntartása érdekében. Ez szabályozza a gépjármű különböző elektromos rendszereinek elektromos áramát is.

Feszültségszabályozó nélkül egy generátor 250 V feszültségig képes működni. Ez elég ahhoz, hogy tönkretegye az autó akkumulátorát és elektromos rendszerét.

A feszültségszabályozó általában a generátor házán belül vagy hátul található. A késői modelleknél azonban egyre inkább a motorvezérlő modul (ECM) szabályozza a generátor feszültségét egy speciális áramkörön keresztül.

Régebbi modellek elektromechanikus, külső feszültségszabályozót használtak, valahova a motortérbe szerelve.

Számítógéppel vezérelt töltőrendszeren az elektronikus vagy erőátviteli vezérlő modul figyelheti a rendszer működését, kikapcsolhatja a töltési kimenetet, ha a feszültségszint túl magas, akkor elindíthatja a diagnosztikai hibakódokat. Ez a számítógép hibamentes áramkörének része, és nagyban hozzájárulhat a rendszerproblémák diagnosztizálásához és az esetleges hibák leírásához.

Ha generátor feszültség szabályzót keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

kosár Feszültség szabályzó keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más Generátor és azok alkatrészei is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!