Vissza

Féltengely bilincs


Féltengely bilincs választás, vásárlás onlineFéltengely bilincs készülhet acélból, műanyagból és különböző kompozit anyagokból. Ez a bilincs a féltengely porvédő rögzítésére szolgál a hajtótengelyen. Ezen olcsó alkatrész szakadása, nem megfelelő meghúzása, rossz felhelyezése komoly problémákat okozhat, illetve a féltengely csukló meghibásodásához vezethet azáltal, hogy a féltengely porvédő lecsúszik, lepattan a helyéről. A felcsapódó saras, piszkos víz és egyéb szennyeződés bekerülhet a féltengelycsuklókba, ami kopást eredményezhet, ezáltal tönkre is mehet.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Akron, Ashika, Bailcast, Blue Print, Bugiad, Cifam, Fag, Febest, Febi, Gomet, GSP, Impergom, Hart, Jakoparts, Japanparts, JPN, Löbro, Maxgear, Mercedes-Benz, Meyle, Nipparts, NK, NTY, Pascal, Protechnic, PSA, QWP, Renault, Ruville, Sasic, Seinsa, SKF, Skoda, SNR, Spidan, Starline, Swag, Topran, Toyota, Triscan, Vag Group, a legmagasabb minőségű féltengely porvédő bilincsek és szettek, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha féltengely porvédő bilincset keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Féltengely porvédő bilincs keresése itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más Erőátviteli és féltengely alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!