Vissza

Differenciálmű olaj


Differenciálmű olaj választás, vásárlás onlineA Differenciálmű minden autóban megtalálható. Feladata a kerékre átvinni a nyomatékot és lekezelni a kanyarodás közben fellépő fordulatszám különbséget a kerekek közt. Ez úgy alakul ki, hogy kanyarodás közben a külső íven haladó kerék nagyobb utat tesz meg, mint a belső. A differenciálmű fogaskerekei kenést igényelnek a kopási folyamat lassítása érdekében.

Azoknál az autóknál, amik első kerék meghajtásúak általában egyben van a váltóval a differenciálmű és a váltóolaj keni. A hátsó kerék meghajtásúaknál, 4x4es autóknál és a farmotorosoknál külön egység. Időközi karbantartást igényel: olajcserét. Felépítése és igénybevétele alapján kell meghatározni a belevaló olaj viszkozitását és besorolását.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a Febi, Castrol, Fux, Mannol, Motul, Liquimoli, Selenia, Swag, a legmagasabb minőségű differenciálmű olajok, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha differenciálmű olajat keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Differenciálmű olajok keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más kenőanyagok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!