Vissza

Csomagtér teleszkóp


Ajtóemelő teleszkóp választás, vásárlás onlineAz ajtóemelő teleszkóp, avagy csomagtér teleszkóp feladata legfőképpen kényelmi funkció, mivel az tartja a csomagtér fedelet ameddig ki-be pakolunk a csomagtartóba. Gondoljunk csak bele, milyen kényelmetlen volna, ha egy kézzel mindig nekünk kéne tartani, az amúgy semkönnyű karosszéria elemet mialatt a nagy bevásárlás végeztével éppen pakoljuk befele a zsugor ásványvizeket.

A szóban forgó alkatrész nem más, mint egy jól megtervezett gázrugó, aminek erőkifejtési képessége az autónk csomagtér fedelének súlyához van kalkulálva. Pont annyira tartja, hogy lecsukáskor ne kelljen különösebb erőt kifejtenünk a lecsukáshoz. Ebből adódóan többféle méretben és erősségben kapható.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Ashika, At Autoteile, Auger, Automax, Automega, Blue Print, BMW, Bugiad, Fa Krosno, Febi, Hart, Japanparts, JP Group, JPN, Kamoka, Kilen, Kraft, Krosno, Lesjöfors, LIP, Loro, Magneti Marelli, Magnum Technology, Mapco, Maxgear, Mercedes-Benz, Metzger, Meyle, Moliton, Monroe, Motofit, Nty, Opel, Optimal, Polcar, PSA, QWP, Renault, Sampa, Semlastik, Skoda, SKV Germany, Stabilus, Starline, Suzuki, Topran, Triscan, Vag Group, Vemo Vaico, Vicma, Würtemberg, Yato, a legmagasabb minőségű ajtóemelő teleszkópok, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új csomagtérajtó teleszkópot keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Ajtóemelő teleszkóp keresése autótípus szerint itt

 Karosszéria elemek kereső itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában egyéb emelő teleszkópok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!