Vissza

Autó ventilátor


Autós ventilátor választás, vásárlás onlineAz autókban több ventilátor is található gyárilag, mind az utastérben, mind a motortérben. Létezik egy olyan fajta, ami utólag beszerezhető, egy úgynevezett mobil ventilátor, ami 12v-os szivargyújtó aljzatról üzemeltethető. Ez abban az esetben lehet hasznos, ha nincs klímánk, de egyszerű megoldást keresünk, ezt viszont magunk kell beszerezni.

Számos olyan esetről is hallani, hogy van klíma az autóban viszont nem elég a hatásfoka. A legextrémebb nyári napokon bőven 30fok fölé mehet a hőmérő higanyszála, ami egy autópálya dugóban ülve hatványozódik, főleg hogy olyankor nincs menet szél, ami szinte elengedhetetlen a rendszer optimális működéséhez. Ezekben az esetekben is nagy segítséget nyújthat az e fajta ventilátor, ami rásegíthet a hátul ülőknek a kellemesebb utazás jegyében.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Automax, Baseus, Bottari, Car Commerce, Europa, Homasita, a legmagasabb minőségű autós ventilátorok, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha autós ventilátort keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Autós ventilátor keresése itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más felszerelések és kiegészítők is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!