Vissza

Autó antenna


Antenna választás, vásárlás onlineAz autórádiónak elengedhetetlen része az antenna, de nem csak a rádiónak van rá szüksége, hanem a GPS-nek is. Az antenna ezen keresztül veszi és erősíti a jelet, majd továbbítja az autórádiónak vagy a fejegységnek. Az antennát leginkább a gépjármű tetején helyezik el, de előfordulhat a csomagtérajtó mellett is. Formájukban van némi eltérés. A legelterjedtebb a sima antenna szár, a másik pedig a teleszkópos, amit manuálisan vagy gombnyomással ki lehet húzni és össze lehet csukni.

Manapság a dizájnra nagy hangsúlyt fektetnek a tervezők és kialakították az úgynevezett „cápa” antennát, ami sokkal praktikusabb, ugyanis a mosóban nem kell attól tartani, hogy letöri az antennát a gépi mosó. Az antenna meghibásodása általában abból adódik, hogy eltörik a szára egy szerencsétlenül lehajló ág, vagy egy alacsony garázsbejáró által, de egy elhasználódott gumi tömítés is okozhat beázást. Ha szerencsénk van, akkor az antenna cseréje egyszerűen megoldható egy új antenna szárral, viszont ha nincs szerencsénk, akkor sajnos talppal együtt az egészet ki kell cserélni, ezt érdemes egy autóvillamossági szerelőre rábízni.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Aic. Competition, Alp, Automax, Automega, Beru, Bottari, Chevrolet, Fiat, Ford, Homasita, Hyundai, Iharos, Iveco, JP Group, Kia, Lampa, Maxgear, Mazda, Mercedes-Benz, Metzger, Opel, Peugeot, Psa, Renault, Schaferbarthold, Skoda, Suzuki, Topran, Tuning Ace, Unicon, Vag Group, Volvo, a legmagasabb minőségű antennák, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új antennát keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Antenna keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más antenna és egyéb tartozékok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!