Vissza

Ablaktörlő lapát


Ablaktörlő lapát választás, vásárlás onlineAz ablaktörlő feladata a gépkocsi szélvédőjének tisztítása, mlyet az ablaktörlő motor működtet. 

Ablaktörlő választáskor az alábbi szempontokat kell figyelembe venni:
- Ablaktörlő hossza (sok esetben a jobb és a bal mérete eltér)
- Ablaktörlő felfogatása (ma már nagyon sok változat létezik)
- Ablaktörlő kialakítása (fémvázas vagy gumi)

Az ablaktörlők állapota különös odafigyelést igényel, mert a rossz látási viszonyok balesetveszélyesek és egy szakadt  ablaktörlő összekarcolhatja a szélvédőt, aminek cseréje nagyon költséges lehet.
Léteznek univerzális lapátok is, aminek a felfogatását lehet cserélni, így több típushoz is jó lehet, de mielőtt megvásárolná, járjon utána, hogy az Ön autójához is tartalmaz-e adaptert.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Aic. Competition, All ride, Ashika, Automax, Blue Print, BMW, Bosch, Bosoko, Bugiad, Champion, Chevrolet, Current Care, Denckermann, Denso, DuPont, Flennor, Ford, Hart, Hella, Honda, Hyundai, Iharos, Japanparts, Kamoka, Kavo Parts, Kraft, Land Rover, Loro, Lucas, Magneti Marelli, Mammooth, Maxgear, Mercedes-Benz, Metalcaucho, Metzger, Meyle, Nissan, Nty, Opel, Open Parts, Oyodo, Polcar, Psa, Qeep, QWP, Renault, Repstar, Skoda, Starline, STC, Suzuki, SWF, Topran, Toyota, Trico, Type-R, Vag Group, Valeo, Vemo Vaico, Volkswagen, Würtemberg, Yada, Ysparts, a legmagasabb minőségű ablaktörlő lapátok, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új ablaktörlő lapátot keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Ablaktörlő lapát keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más ablaktörlő és fényszórómosó tartozékok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!