Vissza

Ablakmosó szivattyú


Szélvédőmosó szivattyú választás, vásárlás onlineAz ablakmosó szivattyú juttatja el az ablakmosó folyadékot az első valamint hátsó ablakokra. Azablakmosó rendszernek egy nélkülözhetetlenül fontos eleme, nélküle az ablakmosó rendszer nem tudna eleget tenni a feladatának. A szivattyút az ablakmosó tartály alján találhatjuk meg, de van olyan eset, amikor kettő szivattyú található, az egyik az ablakokra a másik pedig a fényszórókra irányítja a folyadékot. Az ablakok tisztítása igencsak fontos, ugyanis nagyon zavaró és veszélyes tud lenni, amikor az esőcseppekkel vagy bogarakkal teli szélvédőn nem látunk ki. Ekkor nyer értelmet a szélvédőmosás. Az ablakmosó szivattyú meghibásodása nagy bosszúságot tud okozni, hiszen nem jut elég folyadék az ablakokra, az ablaktörlőgumik kopása megnő és a szárazon működő lapátok szétkaristolhatják az üveget, vagy akár elég csak a száraz lapát zavaró, idegesítő hangjára gondolni.

A meghibásodást okozhatja egy kiégett biztosíték, a fémalkatrészek korróziója, illetve a csővezetékek eldugulása, szakadása. Továbbá a rossz minőségű ablakmosó folyadék, szennyeződés, túlfeszültség okozhat olyan mértékű meghibásodást, amit csak a szivattyú cseréjével lehet megoldani. A szivattyút egyszerűen, akár otthon is ki lehet cserélni.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a Chevrolet, Elparts, Febi, Hella, Herth+Buss, Hyundai, Japanparts, Mitsubishi, a legmagasabb minőségű ablakmosó szivattyúk, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új ablakmosó szivattyút keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Ablakmosó szivattyú keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más ablaktörlő és fényszórómosó tartozékok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!