Vissza

Ablakemelő szerkezet


Ablakemelő szerkezet választás, vásárlás onlineAz ablakok mozgatásában a motort követően a második legfontosabb szerepet az ablakemelő szerkezet tölti be. Az ablakemelő szerkezet feladata az ablak megtartása és annak mozgatása elektromos motorral vagy manuális tekerő segítségével. A szerkezet, vezető sínből ésbowdenből áll, az elektromos kivitel még egy motorral is rendelkezik.

A szerkezeteket több típusra csoportosíthatjuk, ezek közül a legelterjedtebb a bowdenes, másik két típusa az ollós és a fogasléces. A komplett szerkezet az ajtókárpit mögött található meg. Minden gépjárműtulajdonosnak a legnagyobb félelme, hogy egy meghibásodott ablakemelő szerkezet miatt nem lehet felhúzni a leengedett ablakot. A legtöbb meghibásodást az ablakemelő szerkezet bowden szakadása okozza, vagy a fogaskerekek kopása. Szerencsére sok esetben ez javítással is megoldható, de ha a javítása már nem lehetséges, akkor a komplett szerkezet cseréjére van szükség. Az elektromos motor meghajtású szerkezet cseréje nehezebb, mint a mechanikai meghajtású szerkezeté, ezért ha indokolt a csere, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az AC Rolcar, Aic. Competition, Blic, Bugiad, Covind, Diesel Technic, Electric-Life, Elewind, Era, Fai, Febi, Ford, Klokkerholm, Loro, Magneti Marelli, Maxgear, Mazda, Mercedes-Benz, Metzger, Meyle, Miraglio, Nty, Opel, Ossca, Pacol, Pimax, Polcar, Psa, QWP, Skoda, SKV Germany, Starline, Suzuki, Swag, Tangde, Topran, Triclo, Trucktec, Vag Group, Valeo, Van Wezel, Vemo Vaico, Wintek, a legmagasabb minőségű ablakemelő szerkezetek, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új ablakemelő szerkezetet keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Ablakemelő szerkezet keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más ablakemelő és autóüveg tartozékok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!