Vissza

Ablakemelő motor


Ablakemelő motor választás, vásárlás onlineAz elektromos ablakemelő motor az ablakemelő szerkezeten található, ami az ajtó kárpit mögött végzi a feladatát. Az elektromos motor biztosítja az ablaküvegek kényelmes fel-le mozgatását és a szoros illeszkedését az ablakkeretnél lévő tömítésekhez. Az ablakemelő kapcsolóval hozhatjuk működésbe a motort és szabályozhatjuk a forgási sebességét illetve az ablaküveg pozícióját.

Nagyon fontos figyelni a meghibásodásra utaló jeleket, ugyanis ha időben észrevesszük, megjavítjuk a motort, akkor elkerülhetők az ebből adódó későbbi kellemetlenségek, mint például egy fel nem húzható ablaküveg.

Az elektromos ablakemelő motor meghibásodását okozhatja a fogaskerék kopása, a szénkefék beragadása és a hajtómű csapágyának elkopása is. Mielőtt a komplett cserére esik a döntés, érdemes megnézni először az ablakemelő motor biztosítékot, hátha csak az égett ki. A motort nem szokták javítani, legtöbbször a komplett cseréje oldja meg a problémát. Ablakemelő motort külön is lehet vásárolni vagy akár szerkezettel együtt is. Ha szerkezettel együtt vásárolja, akkor érdemes körültekintőnek lenni, ugyanis az ablakemelő szerkezet működési alapelve eltérő lehet. Ha csak motort vásárol, akkor feltétlenül nézze meg, hogy első vagy hátsó ajtóhoz vásárolja és hogy melyik oldalra való.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az AC Rolcar, Aic. Competition, Automega, Blic, Covind, Electric-Life, Iharos, Klokkerholm, Magneti Marelli, Max, Metzger, Meyle, Oyodo, Pimax, Polcar, Psa, QWP, Sampa, Skoda, Swag, Vag Group,Valeo, Van Wezel, Vemo Vacio, Wintek, a legmagasabb minőségű ablakemelő motorok, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új ablakemelő motort keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Ablakemelő motor keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában más ablakemelő és autóüveg tartozékok is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!