Vissza

Ablakemelő kapcsoló


Ablakemelő kapcsoló választás, vásárlás onlineRégen még extrának számító, de napjaink autóinak szinte elengedhetetlen tartozéka az elektromos ablakemelő kapcsoló. Feladatuk hogy egyszerűbbé, gyorsabbá tegyék az autó ablakainak fel-le húzását, a régebbi autókban használt manuális, karos ablakemelővel szemben. Ahogy minden elektronikai alkatrész, ez is meghibásodhat, elhasználódhat, ennek többek között, az áramvezető bevonatok kopása vagy az érintkezők elhasználódása lehet az oka. Az ablakemelő kapcsolót ritkán újítják, de előfordulhat, hogy az érintkezők megtisztítása után autónk ablakemelő kapcsolója újra működőképes lesz, viszont ha a tisztítás sem segít, akkor aproblémát orvosolni csak a kapcsoló komplett cseréjével tudjuk. Otthoni szerelés előtt érdemes utána járni, hogyan is kell egy ablakemelő kapcsolót kicserélni, mert egy elektromos alkatrész meghibásodása más javítást is igényelhet.

Érdemes először egy bekötési rajzot, javítási útmutatót tanulmányozni, ezzel sok időt és fejtörést spórolhatunk meg.

A forgalmazott márkák:

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az Aic. Competition, Akusan, Automega, BMW, Borsehung, Bugiad, Chevrolet, Citroën, Covind, Diesel Technic, Era, Febi, Fiat, Ford, Hoffer, Hyundai, Iveco, Land Rover, Lcc, Magneti Marelli, Maxgear, Mcar. Meat&Doria, Mercedes-Benz, Metzger, Meyle, Nissan, Nty, Opel, Polcar, Psa, Renault, Sampa, Schaferbarthold, Skoda, Skv Germany, Suzuki, Swag, Topran, Trucktec, Vag Group, Vemo Vaico, Volkswagen, Wintek, a legmagasabb minőségű ablakemelő kapcsolók, melyek a megbízhatóságot, a minőséget és problémamentes használatot biztosítanak.

Ha új ablakemelő kapcsolót keres, akkor jó helyen jár, rendelje meg weboldalunkon vagy bátran keresse fel üzleteinket, és kérjen segítséget tapasztalt értékesítő kollégáinktól. Széles kínálatunk, kedvező áraink és prémium kategóriás vagy akár gyári termékeink állnak vásárlóink rendelkezésére.

 Ablakemelő kapcsoló keresése autótípus szerint itt


Az Autó Centrál 97 Kft webáruház kínálatában további autó érzékelők, kapcsolók, jeladók és egyéb elektronika alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg széles választékunkat!