ZIMMERMANN

logóTöbb mint öt évtizede, Otto Zimmermann fejlődő vállalata kifinomult járműalkatrészek gyártója a gyári és utángyártott alkatrészek piacán.

Otto Zimmermann GmbH szisztematikusan bővíti irodahelyiségeit, termelési létesítményeit és raktározási helyeit  több mint 17.000 négyzetméteren.

Az elmúlt években Otto Zimmermann bővítette termelési kapacitását. Az alkatrészeket legújabb gyártósorokon gyártják, melyek minőségi kritériumoknak eleget téve megfelelnek az autóiparnak.

Számítógép-vezérelt robotok és fúrógépek garantálják a legrövidebb gyártási időt és biztosítják az állandó magas szintű minőséget.

autóalkatrész féktárcsaA tényleges termelési programban több mint 2000 különböző fék, és motoralkatrészeket forgalmazott több mint 60 különböző országban világszerte.

 

 

-Féktárcsák személy- és haszonjárműveknek, fékdobok

-Fékbetétek személy- és haszonjárműveknek, fékpofák

-Készletek könnyű haszongépjárműveknek, szerelhető fékpofa készletek

Otto Zimmermann gyárt saját üzemében Sinsheim-ben Standard termékeket valamint Cross-drilled sport féktárcsákat és Compound féktárcsákat "Formula Z".

Otto Zimmermann GmbH hosszú távú célja egy költséghatékony és átfogó részesedés az összes fontos gépjármű piacokon világszerte.

Továbbá biztosítani akarja az összes piaci igény széles termék skáláját, elfogadható áron.

A Zimmermann védjegy jelenti a kompetencia fékalkatrészek biztonságát.

ZIMMERMANN termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!