VDO

vdo logó

A minőséget és egy magas színvonalat képviselő egyik legnagyobb jelentőséggel bíró német prémium kategóriás CONTINETAL csoportnak a tagja az elektromos alkatrészeket gyártó VDO is.A VDO már több mint 80 évnyi tapasztalat és kutatás-fejlesztéseinek  eredményeként, egy olyan jövőbemutató látásmód és fejlesztési irányelv forrotta ki magát a VDO szakértői között,  melyek segítségével a mai helyüket betölthetik az elektromos alkatrészek piacán.
VDO olyan  gyári minőségű elektromos alkatrészeket, melyek segítségével csökken a jármű üzemanyag és károsanyag kibocsátása, pontosabb visszajelzések és adatok érkeznek a jármű működéséről.

Mindig elsőként tudnak megjelenni az utángyártott alkatrészek piacán termékeikkel. A VDO termékek illeszkedése tökéletes, hiszen paramétereik és minőségük megegyezik az eredeti alkatrészekével.

A VDO kínálja az elektromos alkatrészek piacán a legszélesebb termékválasztékot és azon kevés gyártók között tarják nyilván, melyektől gyári minőségben szerezhetőek be még a legmodernebb autók biztonságtechnikai felszerelése is.
 

A VDO gyári minőségű termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!