METZGER

MEZGER

metzger logó

 

1980 Werner M. Metzger  ( Stuttgart-Rohr)

A vállalkozáson belül nagy jelentőséggel bír a partnerség és a csapatszellem, valamint az együttműködés az ügyfelekkel és beszállítókkal. Az ügyfélközpontúság, a motiváció és a folytonosság nem csak címszavakban, de része a vállalati filozófiának, amely támogatja a több mint 80 képzett és motivált munkatársat.

autóalkatrészekEgyütt a beszállítókkal részt vesznek a jövőre vonatkozó fejlesztéseken, nemcsak tekintettel a követelményekre a gyorsan növekvő piacon, hanem mindenekelőtt, hogy megbirkózzanak a műszaki fejlődéssel. Több mint 30 éve a cég üzemeltet nem csak Németországban, hanem egész Európában. Több mint 20.000 termék része a termékpalettájának.

Azbeszt-mentes fékpofák 1975.

 

autóalkatrészek

A kínálatban nem csak fékpofákat, hanem szerelőkészleteket, kuplungokat, tengely és a kormánymű rendszereket nyújt számos európai gyártónak.

 A Metzger autóalkatrészek szerves részét képezik az autóiparban. Magas gyári minőség jellemzi, ami annyira speciális autóalkatrész, hogy hosszú ideig megállja a helyét és jó terhelhető. Így a cég képes volt létrehozni a jó hírnevét.

 

 

MEZGER termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!