HELLA

 

hella logó

A HELLA egy globális, független, családi tulajdonban lévő vállalat, több mint 30 országban, 70 helyszínen,  több mint 28.000 alkalmazottal.

Hella, egyike a legjobb 50 világszintvonalú autóipari beszállítóknak, valamint  100 legnagyobb ipari vállalatok közé tartozik Németországban.  

Több mint 3800 mérnök 

és technikus dolgozik a kutatás-fejlesztéseken, az egyik legmagasabb arány a mérnöki személyzetre vonatkozó minden iparágban.

Hella neve  1908-ban jelent meg először,  acetilén fényszóró védjegyeként.  

Manapság Hella a legnagyobb gyártója a jármű világításnak a világon.

Hella fejlesztéseinek köszönhetően áttörést nyújtott  az  első xenon fényszóró  (HID) technológia, Bi-Xenon fényszórók, LED-es fényszórók és az új adaptív LED fényszórók.

Világszinten vezető gyártója a 24 GHz-es radarérzékelőknek, melyeket sávváltás asszisztensekhez és más hasonló berendezésekhez használnak.

autóalkatrész fényszoró

HELLA a világítástechnika és az elektronika területén is ténykedik.  A szakértelem mellett a HELLA további helyzetelőnye a pótalkatrész piacon, hogy az egyik legnagyobb értékesítési hálózatot működteti a gépjármű alkatrészek, kiegészítő felszerelések, diagnosztika és szolgáltatások terén.

HELLA termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!