BERU

beru logó

A BERU AG-t 1912 óta a gyújtástechnika éllovasa, a dízel indítástechnika legjobbja. BERU alkatrészeinek kiváló minőségét a Volkswagen-től és a Ford-tól kitüntetés is tükrözi. Több nagynevű autógyártó cégnek is gyári beszállítója (Mercedes-Benz, a BMW, a Porsche, a Ferrari, a Volkswagen, az OPEL, valamint a FORD cégeknek is).

 

A Beru 100 éves tapasztalattal rendelkezik. Ezt párosítják a legmodernebb fejlesztésekkel, minőségbiztosítási és gyártási folyamatokkal és ez teszi az összes terméküket kiváló minőségűvé és ez által elismertté az autóiparban. Mivel már több milliónyi autó (mely a BERU Systems márkájú termékekkel közlekedik) elégedett vezetője bizonyítja a minőséget. Ezek a termékek egytől egyig megbízhatóak, gazdaságosak és környezetbarát módon működnek, s nem utolsó sorban a cseréjük főként csak az előírt csereintervallumokban szükséges.

Az összes BERU Systems gyártóegység DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal, és ezen felül ISO TS 16949 minősítéssel rendelkezik.

gyújtógyertya autóalkatrészA BERU Systems, fejlesztésekkel tesz a környezetért is. Célkitűzése az is, hogy a fogyasztás javítása mellett a kipufogógáz-kibocsátás csökkentsék.

Az 1999 óta az ISO 14001 szerint tanúsított környezetmenedzsment rendszerünk biztosítja, hogy ismerjük a környezetre gyakorolt hatásunkat, betartjuk a számos előírást, a piaci igényeknek megfelelően környezetet kímélő termékeket gyártunk, és folyamatosan dolgozunk a környezetvédelem javításán.

 

BERU termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!