BANNER

Banner akkumulátorok - TELJES ERŐ VILÁGSZERTE


Banner Batterien

Kiváló minőség 1937 óta

Vezető európai akkumulátormárkaként a Banner prémium minőségű indítóakkumulátorokat, továbbá hajtásokhoz és áramellátó rendszerekhez való ipari akkumulátorokat gyárt és forgalmaz.

A Banner Batterien független, nemzetközi szinten tevékenykedő, osztrák családi vállalat, melyet a család harmadik generációja, Andreas és Thomas Bawart (jobbra) vezet. A vállalat több tízéves gyártási és értékesítési tapasztalattal rendelkezik az indítóakkumulátorok, az ipari akkumulátorok, az akkumulátortartozékok és a kerékkiegyensúlyozó súlyok területén.

Linz-Leonding-i telephelyének köszönhetően a Banner Európa egyik legmodernebb és legkörnyezetbarátabb akkumulátorgyára. A Banner beszállítója az olyan fontos járműgyártóknak, mint a BMW, a VW, az Audi, a Porsche, a Mercedes, a Rolls-Royce, a Seat, az Aston Martin, a Suzuki, a Volvo, a Kässbohrer, a Liebherr stb.

A híres bivalyikon 80 éve szimbolizálja a legmagasabb minőségi normáknak megfelelő akkumulátorok gyártását. A vállalat 805 dolgozója gondoskodik közösen a tartós sikerről.A Banner Batterien vállalat

eredeti alkatrészeknek megfelelő minőségben gyárt

... eredeti minőségben az utólagos beszerelésre szánt alkatrészek piacának számos ágazata számára, így például a következő területeknek: gépjárművek, csónakok, targoncák, emelőpadok, vészhelyzeti áramellátó rendszerek, stb.

Így a Banner bizonyítja, hogy a minőségi igény első a számára. A műszaki fejlesztéseket a járműgyártókkal együttműködve valósítja meg a Banner. Ennek köszönhetően ezek az újítások az utólagos beszerelésre szánt alkatrészek piacán is szinte azonnal kaphatók.

A Banner a legújabb ISO 9001, IATF 16949 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított. E tanúsítási eljárások során minden minőségi szempontból releváns vállalati folyamatot alaposan megvizsgálnak, kiértékelnek, és rendszeres időközönként ellenőrzik azok maradéktalan betartását. A vezető európai autó- és utazási klubok, mint például az ANWB (Hollandia), az AvD (Németország), a TCS (Svájc), az Autoliitto (Finnország) és a németországi Stiftung Warentest is bíznak a Bannerben.

Banner közel az ügyfelekhez

több mint 60 országban

A Banner vezető nemzetközi akkumulátorgyártó, melynek neve több mint 60 európai, afrikai és ázsiai országban egyet jelent a professzionális ügyfélszolgálattal és a  legjobb tanácsadással. Regionális és helyi szinten, mert a Banner szíve mélyén mindig az ügyfelek/partnerek és az innováció iránt érzi magát elkötelezve.

A következő 14 országban 25 saját telephely képviseli a Bannert – így garantált a kiváló ügyfélszolgálat: Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Csehország, Magyarország, Dánia, Nagy-Britannia, Lengyelország, Szlovákia, Oroszország, Románia, Bulgária és Spanyolország. Az összes többi exportpiacon (Európa többi államában és számos afrikai, illetve ázsiai államban) közvetlen importőrökön keresztül értékesíti a termékeit a Banner.

A sűrű értékesítési hálózatnak köszönhetően a Banner mindig az ügyfél közvetlen közelében van – nem csak a vezető nemzetközi autómárkák értékelik ezt a közelséget.

Remek megoldások

újra és újra

A kompromisszumok nélküli minőségbiztosításnak és a legújabb szabadalmaztatott technológiáknak köszönhető az, hogy a Banner ma vezető autógyártókat lát el indítóakkumulátorokkal.

Minden Banner akkumulátor mögött az innováció és a minőség iránti elkötelezettség alapgondolata húzódik meg.

A siker zálogai

  • AccuSafe: A szabadalmaztatott szivárgásvédelem abszolút biztonságot garantál.
  • Double Top dupla fedél: 100%-osan szivárgásmentes, megfelel a borításos vizsgálaton, továbbfejlesztett visszagyújtás elleni védelemmel van ellátva, és biztonságot nyújt az elektrosztatikus kisüléssel szemben.
  • Szelepdugó AGM**: Rendkívül magas üzembiztonságot garantál, csak nagyfokú túltöltés esetén nyit ki a biztonsági szelep (csak víz és oxigén lép ki).