GYIK

Összegyűjtöttünk pár fontos kérdést, amely az Ön számára is hasznos lehet.

Amennyiben nem talál választ kérdéseire, ügyfélszolgálatunk az alábbi elérhetőségeken szívesen áll rendelkezésére:

 

6728 Szeged, Algyői út 62.

Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: (hétköznapokon:8-18 óráig)

Telefon: +36 62/800-800

Internet cím: autocentral.hu

E-mail: webshop@autocentral.hu

•    Az Autócentrál Kft mikor kezdte meg a működését?

      1986 óta vagyunk a piacon ezalatt folyamatosan bővítettük tudásunkat szakmai tapasztalatainkat melynek köszönhetően a  legnagyobb tapasztalataival rendelkezünk a szegedi és környéke  partnerkörnyezetet illetően.

•    Az Autócentrálosok  házhoz is szállítják az alkatrészeket?

Az Autócentrál kirendeltségei munkanapokon Szeged Hódmezővásárhely .. bármely pontjára ingyen házhoz szállítják a regisztrált vásárlók által rendelt árut.    Szegeden akár napi hét alkalommal, a teljes központi raktárkészlet figyelembe vételével.. (A pontos rendelési és szállítási időpontokról, továbbá az áru várható érkezésének idejéről érdeklődjenek munkatársaitól

•    Hogyan tudok alkatrészt rendelni?

személyesen kirendeltségeinkben Algyői út és Szent István Tér

telefonon (központi számunkon, vagy a kirendeltségeink mobil/vezetékes számán)

faxon

Skype-on

Webáruházunkon keresztül

•    Átutalással lehet fizetni az Autócentrálnál?

Szerződéses partnereinknek egyedi vizsgálat alapján lehetőség van halasztott fizetési módra is, amit a szállítói szerződésben rögzítünk.

•    Ki kaphat kedvezményt az Autócentráltól?

Viszonteladók, szervizek, nagyfelhasználók köthetnek együttműködési szerződést az Autócentrállal akiknek a szerződés keretén belül biztosítunk engedményt listaárainkból.

•    Hogyan lehetek az Autócentrál Kft . szerződött partnere?

 Ha Ön rendelkezik saját céggel, vállalkozással és rendszeresen értékesít, beépít, vagy saját célra felhasznál gépjárműalkatrészt, felszerelést, tartozékot, vagy az Autócentrál Kft által forgalmazott egyéb terméket, akkor keressen minket információs csatornáinkon. Kollégáink tájékoztatják, illetve személyesen felkeresik az együttműködés érdekében. Telefonszám:….

•    Mekkora az Autócentrál Kft alkatrész-háttere?

Több mint 220 000 alkatrész, több mint 110  autómárka 1600-at is meghaladó típusához, mely kínálatát minden jelentős és  világszerte ismert és elismert beszállítók biztosítják. Ezzel Szeged régió és egyik  legnagyobb raktárkészletével állunk az Önök rendelkezésére.

•    Vannak –e  folyamatos akciók az Autócentrál Kft –nél?

Igen. Akcióinkat folyamatosan a szegedi vevők igényeihez alakítjuk mely versenytársainkkal összevetve nagyobb hatékonyságot mutat ami 26 éves szegedi tapasztalatainknak köszönhető.

Keresse kollégáinkat akciós hírleveleinket és kérjen egyedi személyre szabott előnyöket hisz  az Ön sikere a mi sikerünk is.