GYIK

Összegyűjtöttünk pár fontos kérdést, amely az Ön számára is hasznos lehet.

Amennyiben nem talál választ kérdéseire, ügyfélszolgálatunk az alábbi elérhetőségeken szívesen áll rendelkezésére:

 

6728 Szeged, Algyői út 62.

Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: (hétköznapokon:8-18 óráig)

Telefon: +36 62/800-800

Internet cím: www.autocentral.hu

E-mail: webshop@autocentral.hu

•    Az Autocentral Kft mikor kezdte meg a működését?

      1986 óta vagyunk a piacon ezalatt folyamatosan bóvítettük tudásunkat szakmai tapasztalatainkat melynek köszönhetően a  legnagyobb tapasztalataival rendelkezünk a szegedi és környéke  partnerkörnyezetet illetően.

•    Az Autocentrálosok  házhoz is szállítják az alkatrészeket?

Az Autocentral kirendeltségei munkanapokon Szeged Hódmezővásárhely .. bármely pontjára ingyen házhoz szállítják a regisztrált vásárlók által rendelt árut.    Szegeden akár napi hét alkalommal, a teljes központi raktárkészlet figyelembe vételével.. (A pontos rendelési és szállítási időpontokról, továbbá az áru várható érkezésének idejéről érdeklődjenek munkatársaitól

•    Hogyan tudok alkatrészt rendelni?

személyesen kirendeltségeinkben Algyői ut és Szent István Tér

telefonon (központi számunkon, vagy a kirendeltségeink mobil/vezetékes számán)

faxon

Skype-on

Webáruházumkon keresztül

•    Átutalással lehet fizetni az Autocentrálnál?

Szerződéses partnereinknek egyedi vizsgálat alapján lehetőség van halasztott fizetési módra is, amit a szállítói szerződésben rögzítünk.

•    Ki kaphat kedvezményt az Autó Centráltól?

Viszonteladók, szervizek, nagyfelhasználók köthetnek együttműködési szerződést az Autócentrállal akiknek a szerződés keretén belül biztosítunk engedményt listaárainkból.

•    Hogyan lehetek az Autócentrál Kft . szerződött partnere?

 Ha Ön rendelkezik saját céggel, vállalkozással és rendszeresen értékesít, beépít, vagy saját célra felhasznál gépjárműalkatrészt, felszerelést, tartozékot, vagy az Autocentral Kft által forgalmazott egyéb terméket, akkor keressen minket információs csatornáinkon. Kollégáink tájékoztatják, illetve személyesen felkeresik az együttműködés érdekében. Telefonszám:….

•    Mekkora az Autocentral Kft alkatrész-háttere?

Több mint 220 000 alkatrész, több mint 110  autómárka 1600-at is meghaladó típusához, mely kínálatát minden jelentős és  világszerte ismert és elismert beszállítók biztosítják. Ezzel Szeged régó és egyik  legnagyobb raktárkészletével állunk az Önök rendelkezésére.

•    Vannak –e  folyamatos akciók az Autócentrál Kft –nél?

Igen. Akcióinkat folyamatosan a szegedi vevők igényeihez alakítjuk mely versenytársainkkal összevetve nagyobb hatékonyságot mutat ami 26 éves szegedi tatapasztalatainknak köszönhető.

Keresse kollégáinkat akciós hirleveleinket és kérjen egyedi személyre szabott előnyöket hisz  az Ön sikere a mi sikerünk is.