HÍVJON MINKET, SEGÍTÜNK!
62/ 800-800
BELÉPÉS A FIÓKOMBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA
Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Új jelszó kérése

UTOLSÓ KERESÉSEK:

WALKER

walker logó

A kipufogó rendszer az egyik legnagyobb terhelésben részesülő elem, pozíciója és szerepe miatt. Szigorú környezetvédelmi előírások mellett, olyan extrém hatásokkal szemben kell teljesítenie, mint a nagyfokú és gyors hőmérséklet-ingadozás, erős vibráció, korrózió továbbá egyéb külső károsító elemek (kövek, padkák, sár, só...).

Erre kínál egy tökéletesen megbízható gyári minőségű megoldást, a már több mint 70 éve kipufogó rendszerek fejlesztésével foglakozó WALKER, mely csak úgy, mint a MONROE, a nagy múltú TENNECO csoport tagja.

kipufogó

A WALKER homologizált kipufogó rendszerei gyári minőségűek, így az ellennyomás szintjük is gyári értékű - a pontos ellennyomásnak köszönhetően: optimális égés valósul meg, így maga a jármű maximális teljesítmény leadással és minimális fogyasztással működik, úgy, hogy közben minimalizálja a kibocsátott káros anyagok és zajszennyezés mennyiségét.

 

Árukészlete kibocsátásának háromnegyedét első beszállítóként termeli, többek között olyan gépjárműgyártókat kiszolgálva, mint a General Motors, Ford Motor Co., Daimler Chrysler, BMW AG, VW AG, PSA-konszern, vagy a japán Toyota, Nissan.

 

WALKER termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!