HÍVJON MINKET, SEGÍTÜNK!
62/ 800-800
BELÉPÉS A FIÓKOMBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA
Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Új jelszó kérése

UTOLSÓ KERESÉSEK:

PIERBURG

 

autóalkatrész

A Pierburg vállalatot 1909-ben alapították Berlinben, majd 1928-ban elkezdték gyártani a karburátorokat. Legfontosabb beszállítóvá nőtte magát a német autó márka gyártóknál, és a világ többi részén is.

Megvásárolja Pierburg-ot 1986-ban a Rheinmetall Group, majd 1998-ban társul a Kolbenschmidt-el, és létrejött a Kolbenschmidt Pierburg AG vállalat. A Kolbenschmidt Pierburg Group keretén belül a Pierburg felelős az EGR szelepek, dugattyúk, dugattyúgyűrűk, hengerek, hengerfejek, hüvelyek, siklócsapágyak, stb. gyártásában.

autóalkatrészA Pierburg termékválasztékában több mint 90 különböző típusú termék található a következő autókhoz: Audi, BMW, Opel, Ford, Mercedes Benz, Saab, Volvo, Skoda, Nissan, Mazda, Renault, Peugeot, Iveco, Lada, Volkswagen stb.

A Pierburg üzemanyag szelepek biztosítják az üzemanyag átvitelét univerzális alkalmazásokkal. Pierburg modulokat nem lehet helyettesíteni más beszállítók termékeivel.


autóalkatrész95 különböző típusú EGR létezik, elektromosak és pneumatikusak. Az EGR Pierburg szelepek nehéz kipufogás, elégtelen gyorsulás és alacsony teljesítmény kiküszöbölésére vannak kifejlesztve. Nem tudják más gyártók lemásolni a Pierburg EGR szelepeket. Minden diesel motor meghajtású autó EGR szelepekkel működik. A nyomás átalakítók a szelepek vezérléséhez voltak kitalálva, fontos szerepet játszanak a szelepvezetők vezérlésében. A vákuumpompák választékában a Pierburg a legnagyobb gyártó, emellett fontos OE és aftermarket beszállító.

PIERBURG termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!