HÍVJON MINKET, SEGÍTÜNK!
62/ 800-800
BELÉPÉS A FIÓKOMBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA
Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Új jelszó kérése

UTOLSÓ KERESÉSEK:

FERODO

ferodo logó

A Ferodo céget 1897-ben alapították Angliában. Első vállalat, ami kizárólag fékalkatrészek gyártására specializálódott.  FERODO volt a világ első azbeszt nélküli egységes féktárcsabetét gyártója, ő volt a világ első alacsony acéltartalmú azbeszt nélküli féktárcsabetét gyártója, és a világ első azbesztmentes fékpofáinak gyártója is. Jelenleg a Federal Mogul csoport tagja, 24 országban gyártja alkatrészeit és világszerte több mint 65.000 embert foglalkoztat. 

ferodo féktárcsaOE termékeivel már 100 éve is beszállítója volt autógyáraknak, akárcsak manapság. Gyárilag Feredo tárcsákkal szerelik a Fiatok, Alfa Romeók és még a 7-es BMW-ket is. A gyári beszállítás mellett a gyári minőségű utángyártott alkatrészek piacán döntő színvonalat képvisel.

A széria gyártás mellett jelentős sikereket értek el a motorsportok világában a Ferodo Racing termékeik- kel. Ferodo Racing fékeket használ számos Formula szériás, DTM, Nascar és Rally csapat, és jelen vannak a Moto GP-ben és a Supercross kategóriákba is.

ferodo féktárcsa

A FERODO több mint 50 féle anyagot használ fel a gyártás során. Termékei mindig kiválóan megfelelnek minden gépjármű OE féktechnikai szabványának.

 

FERODO fékfolyadékok:

FERODO DOT 4. Ez egy jó minőségű, általános célú fékfolyadék. Alkalmas az összes motorkerékpárhoz és gépjárműhöz melynél a DOT 4 folyadék az előírás.


FERODO DOT 5.1 Ez egy prémium katergóriás fék- és kuplungfolyadék. Leginkább versenyeken alkalmazzák, illetve olyan járműveknél ahol nagyon fontos a kitűnő fékteljesítmény és a rendkívül magas forráspont.

FEREDO termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában