HÍVJON MINKET, SEGÍTÜNK!
62/ 800-800
BELÉPÉS A FIÓKOMBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA
Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Új jelszó kérése

UTOLSÓ KERESÉSEK:

KNECHT

Mahle logó

Mahlevállalat több mint 35.000 alkalmazottal a világ 65 pontján működtetett székhellyel és 3,75 milliárd eurót meghaladó forgalommal a nemzetközi autó- és motoripar vezető cégei közé tartozik.

A kismotoroktól kezdve, személy- és tehergépjármű motorokon keresztül egészen nagy motorokhoz alkalmas rendszerek és alkatrészek gyártása valamint újak kifejlesztése határozza meg a vállalat profilját.

A profilját tekintve a világ meghatározó cégi közé tartozik, mind a dugattyú és motoralkatrész gyártás, mind a szűrőrendszer gyártás területén.

A világ autó- és motorgyártó cégei fontos fejlesztési partnerként emlegetik a Mahle-t. A Mahle nőtte ki magát, amely ma már stabil alapokkal rendelkezik és a világ szinte minden pontján forgalmaz innovációs rendszereket.

mahle alkatrészek

A jó minőségű levegő és pollenszűrők a legkisebb 0,5 mikrométer méretű pollen és porszemcséket is kiszűrik, védve a vezető és a gépjármű motorjának "egészségét".

Az olajszűrő legalább olyan fontos, mint a levegő és a pollenszűrő. A nem megfelelő szűrő átenged minden szennyeződést és ezáltal fokozott motorkopást eredményez.

KNECHT termékei megtalálhatók az Autó Centrál Kínálatában