HÍVJON MINKET, SEGÍTÜNK!
62/ 800-800
BELÉPÉS A FIÓKOMBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA
Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Új jelszó kérése

UTOLSÓ KERESÉSEK:

KONI

koni logó

Koni egy vezető márka a lengéscsillapítók terén. A Koni egy holland cég, ahol több mint 500 ember dolgozik azon, hogy a legjobb lengéscsillapítókat a világ összes autómárkájához elérhetővé tegyék.

lengéscsillapító autóalkatrészKoni STR.T:Az STR.T egy utcai sport lengéscsillapító, mely ugyanolyan kialakítású, mint a gyári csak keményebb, sportosabb és mindenki számára elérhető áru.

 

 

lengéscsillapító autóalkatrészKoni sport:A Sport széria azoknak ajánlott, akik ültető rugót használnak az autójukba, vagy csak szeretnék, ha keményebb, sportosabb lenne a felfüggesztésük. Ezek a profi gátlók a sportos vezetőknek ajánlott, hiszen Sport szériás lengéscsillapítónál a +30%-os keménységet további +30%-al lehet keményíteni (ahol elérhető), ami sokat számít az úton.

 

lengéscsillapító autóalkatrészFrequency Selective Damping:Frekvencia függő lengéscsillapítás. A legfejlettebb technológia, amit a hagyományos lengéscsillapítók terén alkalmaznak. Egy hihetetlen kombinációja a gyári felfüggesztés kényelmének és a tökéletes/biztonságos úttartásnak!

 

lengéscsillapító autóalkatrészClassic és Special:A modern lengéscsillapítás technológiája régebbi autókba '40-'50-'60-as évektől kezdve és kiváló utángyártott lengéscsillapító a mai autókba. Mind a két sorozat képviseli a gyári minőséget.

 

lengéscsillapító autóalkatrészHeavy Track:A terepjárókhoz és SUV-hez kifejlesztett lengéscsillapítók nem ismernek kompromisszumot az unalmas aszfalt és kihívást jelentő terep között. Ráadásul a RAID sorozat ennek egy megerősített változata, (emelt futóművel rendelkező terepjárókhoz is!) amivel nem a lengéscsillapítón fog múlni, hogy célba érj a legkeményebb körülmények között...

 

KONI termékei megtalálhatók az Autó Centrál kínálatában!